سلام
دوست عزیز مواردی رو که بنده گفتم برای زمانی بود که شماe6850 رو روی سیستم بزارید حساب کردم و خدمتتون گفتم نه سی پی یو فعلی یا سی پی یو دیگریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز مواردی رو که بنده گفتم برای زمانی بود که شماe6850 رو روی سیستم بزارید حساب کردم و خدمتتون گفتم نه سی پی یو فعلی یا سی پی یو دیگریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از همون پردازنده e2200 یا هر پردازنده ای که fsb 800 استفاده. لازم به این کار نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از داخل بایوس باید اینکارو انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه ای به نام ram multiplier
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه اون cpu هایی که fsb 800 دارن خیلی ضعیفن و نمیشه حسابی روشون باز کرد.
amirpcp30 (04-03-16)
memory multi ربطی به fsb ندارد .
تو بایوس قسمت MIT
گزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPU
وجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنید
amirpcp30 (04-03-16)
fsb ضربmemory multi ربطی به fsb ندارد .memory multi = با فرکانس رمگزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPUوجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu که ایشون مدنظورشون هست 1333 هست
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 04-03-16 انجام شده است
CPU خرید نکردند . بهتره از پردازنده های FSB 800 یا 1066 استفاده کنند . خودم میدونم FSB به چه شکل بدست میاد . هر کاری یه روش درست و صحیح دارد . با این کار مشکل میخورند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این گزینه تو بایوس هست ولی اخطار داده فقط برای 1066 و ddr2 533. پس با این حساب فقط باید fsb رو افزایش بدم تا بشه از کل 3 ghz استفاده کنم?
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks